Mala kamena kuća


Mala kamena kuća za odmor sa velikim vrtom i terasom. Dizajn interijera, kupaonica, namještaj, boje, rasvjeta, vrt, dvorište. Interijer kuće je koncipiran kao otvoren prostor sa vidljivim gredama i krovištem.U 55m2 smjestio se i veliki kamin,te 2 prostora za spavanje.

 Zanimljiva kuhinja ima skladišni dio sakriven  starim drvenim vratima,te masivni drveni šank u kojem je štednjak, sudoper i dio za objedovanje.

Stara kamena kuća je pažljivo restaurirana, postojeći kamen je uređen, fugiran i vidljiv u interijeru. Pod je obučen u široke hrastove daske.

Nad dijelom boravka je otvorena drvena galerija sa prostorom za spavanje i ormarima u kosinama krova. Kupaonica ima veliki zidani tuš sa kamenom stijenom zaštićenom staklom. Spavaća soba je poluzaklonjena stepenicama. Sav namještaj u kući je  pažljivo dizajniran kako bi se mali prostor u potpunosti iskoristio. Velika terasa zaštićena je pergolom s penjačicama i zidanim žardinjerama sa mediteranskim trajnicama.

Posebna pažnja je poklonjena rasvjeti terase i okućnice koja je riješena LED rasvjetnim tijelima uklopljenim u zidove žardinjera.