Kontakt i o meni


Autorski mozaik - Moje mjesto pod suncem

Autorski mozaik - Moje mjesto pod suncem

 

Kontakt:

Tajana Lazanec

091 478 6250

tajanalazanec@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O MENI

Trendovi u dizajnu interijera se stalno mijenjaju. Oni su prolazni i odraz su trenutka…i kada se slijepo slijede stvaraju prostore koji su „obilježeni“ godinom proizvodnje.

Moja su vizija topli prostori s pričom, bezvremenski, udobni, dorađeni do zadnjeg detalja, luksuzni, malo drugačiji, uvijek aktualni.

Zato svaki moj projekt ima priču. U središtu je uvijek osoba kojoj radimo dom. Tako prostor odražava osobnost i životni stil vlasnika, a u njega je utkan i dizajn i moderne tehnologije. I trendovi. Diskretno.

Veliku pažnju poklanjam detaljima, kao i praktičnoj strani života (mora postojati predviđeno mjesto za sve kolekcije, predmete, te dovoljno ormara i skladišnog prostora…).

Svaki je prostor izazov za sebe. Uz dobru ideju može postati savršen. Oblikovanje prostora je moja velika strast. Ponekad je dovoljna mala preinaka -rušenje nekog zida, malo knaufa, maštovita rasvjeta, niše za ormare … i izgled i funkcija prostora se u potpunosti promjene. Kao da se „dobiju novi kvadrati“.

Posebno mi je zadovoljstvo kad se nađem u domu koji sam uredila i opremila prije puno godina­ - a on još uvijek izgleda isto, još je lijep i elegantan i zadovoljava sve potrebe mog klijenta.

Tijekom 20+ godina rada i mnogih gradilišta sakupila sam provjerenu ekipu odličnih majstora svih struka, sa kojima uvijek rado surađujem i za čiji rad mogu garantirati.

Imam veliku praksu u izvođenju projekata sa potpunim opremanjem prostora, do zadnjeg detalja, tako da moji klijenti mogu doći doslovno samo sa odjećom i laptopom…. i pozvati prijatelje na čašu vina u svoj novi dom…. a počeli smo od 4 zida i krova, bez prozora, glazura ili instalacija.

Ja uvijek svaki projekt radim sa potpunom pažnjom, kao da ga radim za sebe, zato sam stalno na gradilištu, rješavam sve detalje i probleme u hodu, pazim na novac mog klijenta, obavještavam ga stalno o svemu što radim, planiram… šaljem fotografije, mailove, ponude, skice, nove ideje, 3D vizualizacije… i u tako bliskoj suradnji, uz međusobno povjerenje, zajamčen je odličan rezultat projekta.