Kuća za odmor Z


Dizajn i oblikovanje prostora, nacrti, organizacija i nadzor, potpuno opremanje svih prostora do zadnjeg detalja

Kuća za odmor na moru podijeljena je u tri zasebne cjeline. Prostori unutar kuće su pažljivo oblikovani kako bi udobnost korištenja bila što veća.

Veliki apartman ima otvoreni dnevni prostor i predivnu terasu sa kamenom ogradom i veličanstvenim pogledom na zaljev

U centru prostora je veliki masivni drveni stol za blagovanje.Na zidu iza stola je veliko ogledalo u kojem se odražava terasa. Na jednom kraju prostora je funkcionalna kuhinja U oblika sa velikim frižiderom i šankom  sa povišenim stolicama .

Na suprotnom kraju je velika garnitura za sjedenje sa stolićima i komodom u masivu eukaliptusa.Uz dizajnerske komade namještaja kombinirala sam namještaj rađen po mjeri za kuću.

Spavaće sobe s kupaonicama smještene su sa svake strane boravka.

Svaka spavaća soba ima svoju kupaonicu,koja je stilom i bojama usklađena s njom. Kupaonice imaju velike zidane tuš kabine, opremljene su vrhunskim sanitarijama i keramikom .

Svijetli apartman

2 Manja apartmana su zrcalno postavljeni na katu iznad. Dizajnirani su i opremljeni  u istom stilu kao svijetla i tamna verzija.To je vidljivo u svakom detalju opreme. Od prugica na podu, boja namještaja, slika, zavjesa do kupaonica. Svaki apartman ima 2 spavaće sobe, mini kuhinju rađenu po mjeri, dnevni prostor sa lođom i kupaonicu.

Tamni apartman

Deatalji kuće izvana

Kameni kutovi na fasadi,kao i kameni okviri i ograde daju toplinu kući.Posebna pažnja je posvećena rasvjeti oko kuće.